Electronic Beats Romania
Shun's Odyssey

Film scurt inspirat de scena de club din Vietnam

Filmul de scurt metraj prezintă diferiți DJi și producători locali.

Un nou film de ficțiune care prezintă personalitățile pline de culoare ale vieții de noapte din Vietnam este difuzat acum pe YouTube.

Cu o durata de 16 minute, Shun’s Odyssey spune povestea lui Shun, un angajat japonez la un call center din Hanoi. Printr-o serie de întâlniri cu personaje ciudate, interpretate de diverși membri ai peisajului muzicii electronice locale, Shun pornește din neatenție într-o aventură care îl conduce la Phú Quốc Odyssey, un festival de Revelion care are loc pe insula sud-vietnameză Phú Quốc. Ediția din 2022 a avut loc între 30 decembrie 2021 și 6 ianuarie 2022.

Filmat în locație, scurt-metrajul combină un subiect de vis cu jucători din industrie din viața reală, într-un efort de a uni diversele personalități muzicale ale țării. Protagonistul Shun este interpretat de Shuntaro Arakawa, un petrecăreț foarte iubit, cunoscut pentru rezistența sa ridicată. În film mai apar și Manikk, director muzical la Mirage din Hanoi, DJ-ul și promotorul Manuel Orkestar, Mishouju de la casa de discuri Doner Beat Records din Hanoi și colectivul drag queen Genderfunk.

Shun's Odyssey
Shun's Odyssey

O colaborare între platforma locală de evenimente Studio Adventure Collective și agenția de producție Phoq Creative Studio, Shun’s Odyssey este filmul oficial de după ediția din 2022 a Phú Quốc Odyssey.

„Narațiunea și personajele au ieșit în mod natural, aproape ca o glumă de la o petrecere de după”, a spus Studio Adventure pentru Resident Advisor. „Ideea a fost de a sprijini financiar scena creativă locală, alocând o parte din veniturile din festival pentru proiectul de film”.

Filmul include o coloană sonoră originală de breaks, techno, house, acid și electro creată de Humb și Wahren Boy de la Doner Beat Records. O lansare digitală este așteptată în curând prin Bandcamp-ul casei de discuri.

Urmărește filmul mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published June 07, 2022.