Electronic Beats Romania
Dan Pearce x Maxim

Maxim de la The Prodigy și Dan Pearce prezintă un nou proiect

Frontman-ul trupei The Prodigy – Keith Andrew Palmer aka Maxim – s-a unit cu artistul londonez Dan Pearce pentru a crea un nou proiect sub forma unui EP cu patru piese și a unei instalații de artă contemporană numită „Hope”.

Proiectul a fost lansat cu o vizionare VIP pe data de 19 mai, iar acum e deschis publicului până pe 7 iunie la noua galerie 99 Projects din Londra.

Atât sculpturile create într-o parte a proiectului, cât și noul EP al lui Maxim vin alături de un scurtmetraj în care apar fiul lui Pearce și Maxim, și care include, de asemenea, fragmente din noua muzică a frontman-ului The Prodigy.

50 de sculpturi în ediție limitată au fost create de artiști de-a lungul pandemiei, deoarece „Hope” își propune să spună povestea vieții în lockdown, subliniind problemele cu care mulți s-au confruntat de-a lungul perioadei.

Maxim x Dan Pearce - Hope
Maxim x Dan Pearce - Hope

În legătură cu proiectul, Dan Pearce a spus că se știe cu Maxim de câțiva ani, întrucât au expus amândoi artă la aceleași galerii și au participat la expozițiile reciproce, așa că discuția legată de o colaborare e ceva mai veche.

Lockdown-ul ne-a oferit această oportunitate și am vrut ca proiectul să facă față acestui an dificil, evidențiind în același timp un mesaj pozitiv despre rolul pe care îl joacă acum speranța”.

Cei doi artiști vor dona una din sculpturile lor către NHS Charities Together, precum și organizația caritabilă de sănătate mintală YoungMinds și caritatea Shelter, într-un efort de a strânge fonduri pentru cei mai afectați de Covid19.

Vestea noului EP al lui Maxim vine la doar câteva zile după ce The Prodigy și-a anunțat întoarcerea printr-un clip de 15 secunde de muzică nouă, primul de la moartea lui Keith Flint în 2019. Ultimul material lansat al trupei e din 2018, când a apărut albumul lor „No Tourists”, despre care am scris aici.

Maxim a declarat că a fost foarte interesant să participe în acest proiect. „Suntem în perioade de incertitudine, dar cred că răspunsul la problemele noastre este cuvântul din patru litere, love”, a adăugat Maxim.

Mai multe detalii despre noul proiect poți găsi pe site-ul lui Maxim, iar mai jos poți viziona filmul scurt.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published May 27, 2021.