Electronic Beats Romania
Fatboy Slim - Right Here Right Now documentar

Fatboy Slim a lansat un film documentar

Documentarul „Right Here, Right Now” e disponibil pentru vizionat. „Povestea spusă în întregime…. Urmărește, dormi, petrece, repetă”.

Norman Cook aka Fatboy Slim a colaborat cu Sky Original pentru a produce un documentar axat pe evenimentul său Big Beach Boutique II din 2002 de pe plaja Brighton.
Descris ca fiind „cea mai mare petrecere în aer liber pe care a văzut-o vreodată Regatul Unit”, evenimentul din 13 iulie 2002 a marcat al doilea dintre concertele gratuite în aer liber ale lui Fatboy Slim. Deși erau așteptați cam 40.000 de oameni, la eveniment au venit peste 250.000, iar organizatorii și poliția au fost luați prin surprindere, copleșiți de dimensiunea mulțimii.
Lungmetrajul despre eveniment, „Right Here, Right Now”, a debutat recent pe Sky Documentaries. Filmul prezintă interviuri cu Fatboy Slim și mulți dintre organizatorii implicați în organizarea petrecerii și se concentrează pe dificultățile din ziua respectivă, precum și pe rezistența autorităților și a localnicilor față de petrecere.
Norman Cook aka Fatboy Slim
Norman Cook aka Fatboy Slim
„A fost minunat, cu puțină retrospectivă, să revin asupra unui astfel de eveniment seismic atât din istoria mea, cât și din istoria orașului meu natal”, a spus Fatboy Slim. „Povestea e spusă în întregime… Privește, dormi, petrece, repetă”.
Documentarul este regizat de Jak Hutchcraft și produs de Ben Lowe și conține povești personale ale rave-ului din partea unor persoane precum Simon Pegg, Nick Frost, Vernon Kay și John Simm.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 09, 2023.