Electronic Beats Romania
Orbital - photo by Kenny McCracken

Orbital au făcut coloana sonoră a unui nou serial Netflix

Serialul „The Pentaverate” - despre o societate secretă formată în timpul Marii Ciume - va fi difuzat pe Netflix din 5 mai.

Legendarul duo de muzică electronică Orbital a realizat coloana sonoră pentru un nou serial Netflix, „The Pentaverate”, cu Mike Myers în rolul principal.

Serialul va ajunge pe serviciul de streaming din 5 mai și îi are și pe Jeremy Irons ca narator, Ken Jeong, Richard McCabe și Lydia West. Pictograma comediei engleze Jennifer Saunders joacă două roluri, în timp ce Myers joacă nu mai puțin de opt personaje.

Intriga serialului se concentrează pe o societate secretă de cinci bărbați, titularul Pentaverate, care au influențat evenimentele mondiale de la izbucnirea celei mai fatale pandemii din istorie, Ciuma Europeană, în 1346.

Orbital și-a confirmat implicarea în proiect, descriind coloana lor sonoră drept „una dintre cele mai bune lucrări ale lor vreodată!” Poți vedea trailerul serialului de mai jos.

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Duo-ul electronic format din Phil și Paul Hartnoll a început să cânte împreună ca Orbital în 1989 și a contribuit la modelarea sunetului dance electronic din Marea Britanie în anii ’90. Ei s-au desființat inițial în 2004, apoi s-au reunit ulterior în 2009 și din nou din 2017, lansând cel mai recent album, „Monsters Exist”, LP care a fost apreciat de critici doi ani mai târziu.

Piese precum „Belfast”, „Chime” și „Satan” sunt considerate în general unele dintre cele mai emblematice piese electronice din UK din toate timpurile. Recent, aceste piese au fost remixate de artiști precum ANNA, Eli Brown, Shanti Celeste și Dusky.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

*foto: Kenny McCracken

Hai cu noi.

Published March 18, 2022.