Electronic Beats Romania
Dimitri Vegas

Dimitri Vegas joacă într-un nou film de comedie, H4Z4RD

„Am învățat atât de multe și abia aștept ca lumea să vadă filmul”, a spus Dimitri.

Artistul belgian Dimitri Vegas apare într-un nou film de comedie și acțiune, intitulat „H4Z4RD”.

Cunoscut mai bine ca jumătate din duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ul, producătorul și actorul – pe numele real Dimitri Thivaios – joacă rolul principal în viitorul lungmetraj al lui Jonas Govaerts.

După ce a avut anterior roluri minore în Men In Black: International, Jurassic World Dominion și Rambo: Last Blood, Thivaios apare acum în rolul lui Noah Hazard, un jucător șomer care acceptă o slujbă de șofer, care devine rapid o cursă contra cronometru atunci când fiica lui este răpită de un traficant de droguri periculos. Urmărește mai jos trailerul filmului în limba olandeză.

Premiera filmului a avut loc pe scena Freedom de la Tomorrowland pe data de 20 iulie. H4Z4RD este plasat în Belgia și este dedicat lui Dimitrios „Takis” Thivaios, tatăl fraților Dimitri și Mike, care a murit anul trecut.
Vorbind despre rolul său, Thivaios – care a și co-produs filmul – a spus: „A fost atât de minunat să lucrez cu o distribuție și un regizor atât de uimitor. [Am] învățat atât de multe și abia aștept ca lumea să vadă filmul.”
„Am avut roluri mici în filme mari și apoi dintr-o dată am un rol important într-un film mai mic, dar e un lucru atât de mare pentru mine”, a spus el pentru Billboard la Tomorrowland. Billboard a remarcat că filmul „este în esență perspectiva personajului său într-o singură zi de haos în Antwerp – iar camera nu părăsește niciodată mașina până la scena culminantă a filmului.”
H4Z4RD este difuzat acum în cinematografele din Belgia. Potrivit lui Thivaios, distribuția americană și globală a filmului este în prezent în negocieri.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published August 03, 2022.