Electronic Beats Romania
Dada System II

Erica Synths anunță un nou sistem modular inspirat din dadaism

Erica Synths a colaborat cu grupul de artiști Liquid Sky la un nou sistem modular.

Dada Noise System II cuprinde 11 module și reprezintă o „reflecție asupra dadaismului pentru a controla haosul, nebunia și zgomotul, și a te juca cu sunete aleatorii”. Fiecare modul poate fi utilizat ca sursă de sunet, oferind sistemului un sound design abstract. Este lansat alături de un Quadraphonic Surround Panner care se vinde separat și care folosește joystick-uri, mixere, VCA-uri și delay-uri pentru a reda sunetul în cele patru colțuri ale unui spațiu de ascultare.

Dada a fost una dintre cele mai importante mișcări de artă (film, design, muzică, performance) din secolul trecut. Cu peste 100 de ani în urmă, artiștii multimedia-dada schimbau lumea pentru totdeauna și au și astăzi un impact asupra scenei. Dacă ești curios, iată și manifestul dada din 1918.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„În haos a început totul – în haos se va sfârși”, spun cei de la Erica.

Ascultă aici un demo pentru Dada Noise System II, făcut de dr. Walker și ATD.

Iar pentru o perspectivă vizuală mai detaliată, urmărește filmul demonstrativ de mai jos (are două ore și jumătate), făcut recent de A Thousand Details.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Dada Noise System II
Dada Noise System II

Sistemul Dada Noise System II e practic un laborator de sinteză modular dedicat pentru a crea tot felul de zgomot organic, abstract, peisaje sonore ambientale, zgomot industrial, bas proeminent, atmosfere sferice,  drone experimentale unice,  glitchuri sonore și, desigur, tot felul de sunete horror și SF, palpitante pentru profesioniști. Fiecare modul unic al sistemului este deja o sursă proprie de sunet, prin urmare posibilitățile pentru experimentele de sunet, zgomot și atmosferă sunt nelimitate.

Dispozitivul suplimentar Quadraphonic Surround Panner (vândut separat) îl face instrumentul perfect pentru cei care lucrează în postproducție de film, în sound design de jocuri sau pentru spectacole quadrafonice.

Dada Noise System II și Quadraphonic Surround Panner costă 3310 €, respectiv 1820 €. Poți vedea specificațiile complete pe site-ul Erica.

Follow us!

Published February 10, 2021.