Electronic Beats Romania
Pittsburgh Modular

Pittsburgh Modular a lansat un nou sintetizator analogic

Instrumentul parafonic semi-modular cu trei oscilatoare este disponibil acum, la prețul de 799 USD.

Compania Pittsburgh Modular a lansat un nou sintetizator analogic numit Taiga, la prețul de 799 de dolari.
Combinând trei oscilatoare plus caracteristicile de modelare și de pliere a undelor, Taiga este conceput pentru a oferi muzicienilor posibilități neconvenționale de design de sunet.
În timp ce majoritatea sintetizatoarelor analogice creează sunet folosind forme de undă dinți de ferăstrău, triunghi și pătrate, Taiga folosește modele de undă în cascadă și un folder de undă în șase etape pentru a deforma formele de undă în timp, adăugând mai multă complexitate și profunzime paletei sale sonore.
Taiga are, de asemenea, un filtru multimod, un mixer cu patru canale cu un generator de zgomot și un delay analogic. Introducând elemente de sinteză în stil West Coast, acesta folosește o poartă lowpass care simulează modul în care undele sonore reacționează la mediul lor, oferind tonurilor mai multă profunzime și prezență.
60 de puncte de corecție oferă control asupra multora dintre aceste funcții folosind CV. Există, de asemenea, o intrare MIDI în patch bay și posibilitatea de integrare a sintetizatorului într-o configurație Eurorack.
Fondat în 2012, Pittsburgh Modular este un producător independent de sintetizatoare din SUA, care produce module Eurorack foarte apreciate. În trecut, a făcut execuții limitate de sintetizatoare desktop, cum ar fi Lifeforms SV-1 Blackbox.
Urmărește un videoclip despre Taiga.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published February 06, 2023.