Electronic Beats Romania
Blipblox

Synth și groovebox pentru copii de la Playtime Engineering

Noile produse completează linia Blipblox de echipamente de producție muzicală pentru copii.

Playtime Engineering a dezvăluit două echipamente noi pentru producție de muzică pentru copii.

Sintetizatorul SK2 ușor de utilizat și groove station-ul de producție myTRACKS au fost adăugate la linia de instrumente de producție muzicală Blipblox a companiei din SUA, concepute pentru copii.

Prevăzut cu un microfon încorporat pentru sampling și două procesoare FX, groove station-ul cu cinci piese este asemănător unui MPC, constând într-o grilă de play pad-uri care declanșează 48 de sunete de instrumente reale (acustice, electronice și percusive). Poți conecta myTracks la un computer prin USB-C și poți descărca noi seturi de sunet, inclusiv hip-hop și EDM.

Destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între opt și 14 ani, sintetizatorul SK2 vine încărcat cu 400 de melodii încorporate, inclusiv chiptune și muzică clasică, precum și 16 scheme de oscilator și delay stereo multi-tap. De asemenea, este echipat cu un set de mostre de tobe care schimbă tonul și lumini LED distractive care clipesc în sincronizare cu muzica. Sintetizatorul acceptă intrare MIDI și are ieșire audio de 6,35 mm.

Blipblox SK2 va fi disponibil în noiembrie 2022 la un preț de 199 USD, iar Blipblox myTracks va fi disponibil la începutul lui 2023 la un preț de 249 USD. Urmărește videoclipuri demonstrative pentru fiecare produs și află mai multe de pe site-ul Playtime Engineering.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published June 06, 2022.