Electronic Beats Romania
Donner B1

Donner anunță un nou sintetizator analogic de bas

Synth-ul de bas e inspirat de seria 303 și costă doar 169 de dolărei.

Donner, producătorul chinezesc de pedale de chitară și tehnologie, cel mai cunoscut pentru produsele sale într-un buget redus, tocmai a anunțat primul său sintetizator analogic, B1.

Disponibil la prețul de 169 USD, B1 este un sintetizator de bas analogic în stil 303, în vena TB-303 de la Roland și TD-3 de la Behringer. Include un singur oscilator cu opțiuni pătrate și unde de tip fierăstrău, un sequencer în 16 pași și efecte de delay și saturation încorporate.

Compania producătoare numește noul produs o interfață „prietenoasă pentru începători”. B1 vine și cu 128 de presetări diferite de sequence, care acoperă mai multe genuri. Poate fi conectat la mai multe dispozitive și utilizat într-un calculator (sau DAW) ca tastatură MIDI.

Controalele sequencerului sunt destul de aprofundate, cu tap tempo, controale pentru lungimea porții, slide, play/stop, save, accent cu o cantitate dedicată de buton, rec/edit, clear/rest și clichet.

La conectivitate, sintetizatorul are conexiuni la panoul din față și din spate. În față există o mufă auxiliară, mufă pentru căști, precum și mufe de intrare și ieșire sincronizate. Pe spate există o priză USB-C pentru USB sau pentru o tastatură MIDI. În plus, există și o interfață de intrare/ieșire MIDI pe TRS de 2,5 mm, care-ți permite să trimiți date MIDI către alte sintetizatoare.

Sintetizatorul analog de bas Donner B1 este disponibil pe site-ul oficial.

Hai cu noi.

Urmărește-ne pe social media.

Published May 11, 2022.