Electronic Beats Romania
The Sound of Art to Come

Dubmatix, Lil Obeah și Marius Costache pun flautul înapoi în muzica dub

War, Peace and Battle of Armageddon! e noul release al label-ului românesc Sound of Art to Come și constă în două piese câștigătoare ale concursului de remixuri organizat de Dubmatix și IRIE Magazine.

Dubmatix este pasionatul de bas canadian care explorează a 4-a dimensiune a ecoului și a reverbului. „Dread-ul de la comenzi al Canadei”, după cum spune Don Letts de la BBC Radio 6. Compozitorul canadian, producătorul, multi-instrumentistul și de șapte ori câștigător al premiului JUNO provine din Toronto, dar are în portofoliu un număr mare de colaborări internaționale. De la debutul său, Champion Sound Clash din 2004, Dubmatix a continuat să producă și să înregistreze peste 500 de materiale (albume, EP-uri, Dub-uri, Remixuri).

Vasta sa colecție de înregistrări a adunat mai multe premii muzicale din întreaga lume: Franța, Portugalia, Germania și Marea Britanie, împreună cu laude critice din partea specialiștilor din industria muzicală internațională și a producătorilor care au recunoscut și celebrat inventivitatea implacabilă și stilul creativ al lui Dubmatix. Recunoașterea continuă cu încă o onoare acordată de revista Billboard (ediția din septembrie 2016): „Is This Love” a fost desemnat remixul #1 al lui Bob Marley, al tuturor timpurilor! Până în prezent, piesa a adunat peste 8 milioane de vizualizări!

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

După zece ani de muzică eclectică, muzicianul fantomă dub din România s-a acordat la o altă frecvență creând Lil Obeah din Transilvania. Când vine vorba de sunetul său, el îl definește ca dub duppy dintr-un univers paralel – dimensiunea The Shape of Dub to Come.

Lil Obeah este reprezentat de labelul Sound of Art to Come și lucrează cu profesioniști în domeniul muzicii, de la producătorul bucureștean Marius Costache de la Studio148 la vedete internaționale precum Nick Dubulah de la Dub Colossus, Transglobal Underground și Dreadsquad. Remixurile sale includ artiști locali și internaționali precum Dub Pistols, Dubmatix și Prince Fatty, Positive Thursdays și Reefah Madniss din Berlin.

Piesele sunt gratuite la download doar pe Bandcamp.

Published April 08, 2021.