Electronic Beats Romania
Heion

Heion lansează un nou album

O poveste sonică despre dualism și ambivalență.

DJ-ul și producătorul român Heion a lansat la începutul lunii iulie pe Bandcamp un nou album, intitulat „Two Of A Kind”, la propriul său label Redolent Records.

In anticiparea lansării albumului, Heion prezintă două single-uri, „Ardour” și „Delicate Situation”, aceasta fiind prima ocazie când acesta scrie versuri și cântă pe o piesă compusă și produsă de el.

LP-ul cuprinde zece piese care conectează în mod natural mai multe genuri muzicale și influențe sonice, de la soul la funk, house, disco și alți hibrizi muzicali neidentificați.

Răzvan Ghenciu, autorul albumului, spune despre album că reprezintă viziunea lui „despre dualism, ambivalență și tot ce se află între ele.” Din punct de vedere conceptual, materialul evocă polarizarea dintre autoconservare și solidaritate de grup, dintre trauma generațională și munca de terapie de calitate și transcende către o soluționare a acestei binarități prin muzică.

Heion și-a petrecut ultimii ani compunând și înregistrând în mai multe studiouri, în paralel cu explorarea de noi instrumente și posibilități de expresie artistică. Vine din Cluj Napoca, iar de-a lungul carierei sale de peste zece ani a împărțit scena cu artiști precum David MoralesRay MangSession Victim și Kraak & Smaak. Totodată, Răzvan a cântat și cu Orchestra Operei Maghiare din Cluj.

Ascultă noul album cap-coadă mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published July 07, 2022.