Electronic Beats Romania
Deysa

Deysa a susținut un show în VR pe platforma VRJAM

VRJAM este o platformă de streaming în timp real pentru evenimente virtuale și crearea de conținut imersiv.

Utilizand Web3 de ultima ora si tehnologii imersive, artiștii din industria muzicală pot crea și susține concerte live unei audiențe din interiorul lumii virtuale, multiverse/metaverse, social world. Userii interacționează între ei într-o lume virtuală, interacționează cu artistul care susține show-ul pe platforma VRJAM, iar artistul își monetizează show-ul.

Cu parteneri ca Polygon, Ready Player Me, Enjin, Agora, ApeSwap, platforma multiverse a VRJAM oferă soluții pentru o performanță live adecvată.  Mai multe despre platforma VRJAM găsești pe site-ul oficial.

Deysa a început colaborarea cu VRJAM în 2021, în cadrul evenimentului Miami Winter Music Conference. Este brand ambassador VRJAM si face parte din Creator Guild alaturi de Umek, Dj Sneak, Audiofly, Junior Sanchez și alții.

Deysa ne-a povestit pe scurt cum a ajuns să facă parte din proiectul VRJAM. „Il cunosc pe Sam Speaight (CEO VRJAM) din cadrul London Music Conference, unde acum câțiva ani am câștigat un music contest cu o piesă. Am rămas prieteni, și văzând că pasiunea mea pentru muzică este foarte aprinsă, mi-a povestit despre proiectul său la care lucra de ceva timp. Îmi aduc aminte că la primul eveniment care a avut loc în 2021 în cadrul Miami Winter Music Conference a fost mult de muncă, mi-am dat silința să iasă totul bine și am fost alături de echipă. La primul eveniment a apărut imaginea mea din viața reală în realitatea virtuală, iar utilizatorii au fost super încântați și nedumeriți dacă DJ-ul există și în real life. La câteva luni a prins viață și avatarul meu care a fost creat de echipa VRJAM; este un avatar care mă reproduce din viața reală.”

„VRJAM oferă o lume virtuală foarte extinsă, cu o gamă largă de evenimente live și posibilități nelimitate, susținute de o soluție pentru crearea și redarea de noi tipuri de NFT. Poți avea propriul tău show sau să fii membru al breslei de creatori, gameri, influenceri și DJ/artiști, îți poți crea propriul avatar cu ajutorul tehnologiei Ready Player me si poți naviga în lumi virtuale, interacționa cu publicul tău la nivel „personal”, poți avea întâlniri virtuale și sesiuni de streaming pe Twitch.”

Vezi despre ce e vorba din videoclipurile de mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Episode 24: Deysa

01:04:43

“Simt că rezonez foarte mult cu techno și încerc să promovez în România cât mai mult această cultură.”

“Simt că rezonez foarte mult cu techno și încerc să promovez în România cât mai mult această cultură.”

Hai cu noi.

Published December 16, 2022.