Electronic Beats Romania
Alira Mun

Alira Mun a lansat “Vis Lucid”, un nou video single cinematic cu ecouri personale

Vocalista și producătoarea Alira Mun a lansat un nou single cu ecouri personale, intitulat „Vis Lucid”.

 Alira Mun, una dintre cele mai interesante propuneri din scena electro contemporană din România, a lansat un nou single cu ecouri personale. Piesa „Vis Lucid” dispune de un videoclip învăluit într-o atmosferă cinematică realizat de Maria Blaga.

Videoclipul piesei „Vis Lucid” este disponibil pentru vizionare mai jos și poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Cum spune Alira Mun, piesa Vis Lucid „a pornit de la un vis recurent din copilărie. Era un vis în care cădeam la nesfârșit, de pe o stâncă, în gol, și nu atingeam niciodată solul.”

Din punct de vedere al structurii compoziționale, Vis Lucid e un melanj sonor captivant de electronic dance music și electro-industrial ce reușește să creeze o atmosferă care transpune audiența în stări și situații din cele mai variate. Astfel că, pe cât de încărcată emoțional se insinuează linia melodică, pe atât de mult te îndeamnă la mișcare și dans secțiunea ritmică.

Alira Mun - Vis Lucid

Mai mult, ca un contrast perfect construit, tonurile ușor grave din vocea Alirei Mun ne așează într-un peisaj cu totul nou, straniu, dar cumva familiar, în ecoul căruia versurile capătă rezonanțe abisale. Artista reușește, astfel, să transmită prin creațiile ei o energie unică pentru scena muzicală din România, șlefuindu-și în acest fel un stil propriu, inconfundabil, la care lucrează de mai bine de cinci ani.

Despre colaborarea ei cu Maria Blaga, Alira spune că primul ei contact cu arta Mariei a fost pe Instagram. I-am admirat vulnerabilitatea, sensibilitatea și atenția la detalii. Un an mai târziu, am avut șansa să o cunosc și atunci am fost sigură că suntem compatibile și că rezonăm pe multe planuri artistice. La prima noastră întâlnire, am invitat-o să lucrăm împreună la videoclipul piesei Eclipsa, iar rezultatul a fost încântător. Am devenit prietene apropiate și am decis să ne continuăm colaborarea.”
Urmărește videoclip piesei Vis Lucid mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 08, 2023.