Electronic Beats Romania
Brian Eno

Brian Eno lansează album nou inspirat de schimbările climatice

LP-ul „FOREVERANDEVERNOMORE” apare în luna octombrie.

Brian Eno a anunțat un nou album care va fi lansat în toamna acestui an.
Programat pentru data de 14 octombrie prin casa de discuri UMC, albumul „FOREVERANDEVERNOMORE” este inspirat de urgențele climatice. Cele zece piese, dintre care pe majoritatea Eno cântă și la voce, au fost înregistrate în studioul său din vestul Londrei.
„Ca toți ceilalți – cu excepția, aparent, a majorității guvernelor lumii – m-am gândit la viitorul nostru îngust și precar, iar această muzică a apărut din acele gânduri”, a spus Eno. „Poate că este mai corect să spun că am simțit asta… și muzica a apărut din sentimente. Aceia dintre noi care împărtășim acele sentimente suntem conștienți că lumea se schimbă într-un ritm super-rapid și că mari părți ale sale dispar pentru totdeauna… de aici și titlul albumului.”
„FOREVERANDEVERNOMORE” este cel de-al 22-lea album de studio al lui Brian Eno. Primul single, „There Were Bells”, vine cu un videoclip filmat la Acropole din Atena anul trecut. Pe lângă faptul că face muzică despre schimbările climatice, Eno conduce organizația de caritate EarthPercent și este un administrator al ClientEarth. Există vești despre un documentar despre viața și opera lui Eno, care va fi lansat anul viitor.
„Acestea nu sunt cântece de propagandă care să-ți spună ce să crezi și cum să acționezi”, a adăugat Eno despre noul LP. „În schimb, fac parte din propria mea explorare a sentimentelor mele. Speranța este că aceste piese de pe album te vor invita pe tine, ascultătorul, să împărtășești acele experiențe și explorări.”
Albumul poate fi comandat în avans de aici.
Urmărește mai jos videoclipul pentru piesa „There Were Bells”, filmat cu fratele lui Brian, Roger Eno.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Tracklist:

01. Who Gives a Thought
02. We Let It In
03. Icarus or Blériot
04. Garden of Stars
05. Inclusion
06. There Were Bells
07. Sherry
08. I’m Hardly Me
09. These Small Noises
10. Making Gardens Out of Silence

Urmărește-ne pe social media.

Published August 01, 2022.