Electronic Beats Romania
DJ Shadow

Dj Shadow lansează un nou album în 2023

„Muzica reflectă experiențele mele recente și procesele de gândire în evoluție, atât pozitive, cât și negative”, a spus producătorul din California.

DJ Shadow a confirmat că va lansa un nou album de studio anul acesta. Influentul DJ și producător californian a împărtășit vestea recent prin propriul să canal de Twitter.
Lansarea, care reprezintă totodată și cel de-al șaptelea său album de studio până în prezent, va fi primul album DJ Shadow care apare după Our Pathetic Age din 2019 și la 27 de ani de la albumul său emblematic de debut Endtroducing…..apărut la Mo Wax în 1996.
Într-o postare pe site-ul său oficial, Joshua Paul Davis a intrat în mai multe detalii cu privire la noul album, rezumând cele mai recente evoluții: „Cum va suna? Ei bine, la asta mai e ceva de lucru, de definitivat. Iată ce știu: spre deosebire de ultimul meu album (Our Pathetic Age), acesta nu va fi un album dublu, ci va avea o lungime relativ convențională. De data aceasta sunt mai puțini vocaliști invitați decât pe celelalte producții contemporane de-ale mele.”
DJ Shadow a mai adăugat că muzica de pe noul material „reflectă experiențele mele recente și procesele de gândire în evoluție, atât cele pozitive, cât și cele negative”. „Este ambiguu de gen. Există o premisă unificatoare, care poate fi sau nu evidentă pentru ascultător, în funcție de măsura în care ace(a)sta alege să o amplifice.”
„Dacă albumul va avea valoare pentru oameni, voi simți și eu asta și le voi fi recunoscător. Dacă nu, voi simți asta și eu. Când praful se va așeza, poate că întunericul se va transforma în claritate și o cale se va dezvălui. Dacă așa va fi, atunci voi alege acea cale de bunăvoie și îndatorat.”
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Urmărește-ne pe social media.

Published January 31, 2023.