Electronic Beats Romania
Depeche Mode

Single nou de la Depeche Mode

Noul single Depeche Mode este de pe primul LP al grupului, de la moartea lui Andy Fletcher anul trecut.

Trupa Depeche Mode a lansat un nou single, intitulat Ghost Again, de pe viitorul lor album Memento Mori, despre care am scris aici. Verifică-l mai jos.
Noul single de pe cel de-al 15-lea album de lungmetraj al legendarei trupe britanice vine și cu propriul videoclip muzical. Clipul de patru minute îi arată pe membrii Dave Gahan și Martin Gore jucând șah pe un acoperiș juxtapus cu orizontul unui oraș, precum și cântând împreună într-un cimitir.
Lansarea single-ului aduce totodată și noi informații despre noul album al trupei, care va fi lansat pe 24 martie prin Columbia. Memento Mori marchează primul LP al grupului de la moartea membrului fondator Andy Fletcher anul trecut.
Când a anunțat inițial noul album anul trecut, Gore a spus: „Am început să lucrăm la acest proiect la începutul pandemiei, iar temele sale au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm deoarece suntem siguri că asta și-ar fi dorit și asta a dat cu adevărat proiectului un nivel suplimentar de sens.” „Lui Fletch i-ar fi plăcut acest album”, a adăugat Gahan.
Grupul începe luna viitoare un turneu mondial, cu spectacole live în America de Nord și Europa, iar la vară și în București, pe 26 iulie 2023 la Arena Națională.
În 2020, Depeche Mode au fost incluși în Rock & Roll Hall of Fame.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Urmărește videoclipul muzical Ghosts Again de mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published February 15, 2023.