Electronic Beats Romania
Brian Eno

Brian Eno a creat un platan care-și schimbă culorile

Brian Eno a colaborat cu Galeria Paul Stolper pentru a crea o ediție limitată de platane cu neon care își schimbă culoarea.

Pick up-ul, care are o serie limitată de 50 de unități, strălucește în diferite culori pe măsură ce se aude muzica și poate fi cumpărată prin rezervări de pe site-ul Paul Stolper Gallery. În acest moment, rezervările sunt singura opțiune, ceea ce înseamnă că prețul se așteaptă să fie destul de mare.

Despre noul turntable, Brian Eno a spus: „Lumina de la pick up era palpabilă ca și cum ar fi prinsă într-un nor de vapori. Ne-am așezat uitându-ne pentru mult timp, fascinați de această experiență cu totul nouă a luminii ca prezență fizică”. Lansat într-o ediție limitată de 50 de exemplare, platanul este un amestec psihedelic și evoluat de sunet și viziune, dar și o piesă de artă în sine.

„Una din marile descoperiri ale teoriei evoluției este că poți începe cu lucruri simple și ele vor crește în complexitate. Acest lucru este foarte neintuitiv – este unul dintre acele lucruri pe care creierul uman nu este capabil să le înțeleagă imediat. Nu are sens până nu o vezi”, a continuat Eno. „Ai o idee că acest lucru mic, care nu poate conține atât de multe instrucțiuni, produce această lume extrem de complexă, împletită, interdependentă. Ăsta e unul dintre lucrurile care îmi plac la această lucrare.”

Dacă ești în căutarea unei piese de artă spectaculoasă pentru casa ta și ai un sold bancar spectaculos pe măsură, poți afla mai multe despre acest model de platan de pe site-ul Galeriei, aici.

Urmărește-ne pe social media.

Published December 17, 2021.