Electronic Beats Romania
Surgeon (Anthony Child)

Surgeon revine cu un nou material techno după cinci ani

Lansat pe 17 martie prin casa de discuri Tresor Records, LP-ul se inspiră din Coil, King Tubby, Detroit techno, The Cure și 30 de ani de DJing.

Anthony Child aka Surgeon va lansa primul său album după o pauză de cinci ani.
Programat de lansare pentru data de 17 martie prin casa de discuri berlineză Tresor, albumul Crash Recoil cuprinde opt piese care surprind spontaneitatea seturilor live ale artistului britanic. LP-ul vine după o perioadă de cinci ani în care Surgeon spune că s-a chinuit să-și găsească inspirația. Un turneu de promovare al albumului Crash Recoil începe pe 4 martie și include mai multe evenimente de lansare, ce vor avea loc prin diferite locuri și contexte muzicale din lume.
„Acesta nu este un album live, deoarece nu a fost înregistrat dintr-o bucată în timpul unui spectacol live”, a spus Surgeon. „În același mod în care trupele cântă piese în turnee, pentru a le încerca live, înainte de a intra în studio pentru a le înregistra sub forma unui album, am putut să explorez aceste melodii și să le perfecționez eficacitatea în timpul spectacolelor mele live, înainte de a crea versiuni de studio”.
El a adăugat: „Pot să-i aud pe Coil, King Tubby, piese Detroit techno și The Cure, toate încheiate cu 30 de ani de DJ-ing”.
Ultimul album al lui Surgeon a fost Luminosity Device, lansat în 2018 la propriul său label, Dynamic Tension. Între timp, britanicul a mai scos câteva EP-uri, inclusiv The Golden Sea, lansat în 2020 la Ilian Tape.
Urmărește un teaser video pentru Crash Recoil și ascultă piesa de deschidere, Oak Bank, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

*foto: Ali Wade 

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 01, 2023.