Electronic Beats Romania
AIAIAI Remixed

AIAIAI lansează o inițiativă de renovare a căștilor, Remixed

Schema le oferă clienților șansa de a comercializa, repara și reutiliza produsele uzate.

Brandul audio AIAIAI a anunțat o nouă inițiativă de sustenabilitate, intitulată Remixed.
În scopul reducerii deșeurilor electronice, schema le permite clienților să-și repare căștile uzate sau să le comercializeze integral, sau ca piese modulare în schimbul creditului magazinului. Noii clienți vor avea opțiunea de a cumpăra produse reparate și reutilizate, inspectate profesional de către inginerii AIAIAI.
AIAIAI a creat anterior primele căști modulare din lume, TMA-2, iar Remixed întărește angajamentul față de designul responsabil al produselor. Firma a lansat, de asemenea, la începutul acestui an, Future Of Sound, o inițiativă de sprijinire a femeilor, producătorilor non-binari, neconformi de gen și trans.
„Suntem încântați să lansăm Remixed, cea mai recentă inițiativă de sustenabilitate, care se bazează pe ani de concentrare asupra designului responsabil de produs”, a declarat fondatorul AIAIAI, Frederik Jorgensen. „Cu Remixed, nu numai că oferim clienților noștri opțiuni suplimentare pentru a prelungi durata de viață a căștilor lor modulare, dar susținem, de asemenea, durabilitatea și reducerea deșeurilor electronice.”
Deșeurile electronice sunt unul dintre fluxurile globale de deșeuri cu cea mai rapidă creștere. ONU estimează că doar în 2019 au fost generate 53,6 milioane de tone.
Află mai multe despre inițiativa Remixed, aici.
AIAIAI Remixed

Hai cu noi.

Published December 22, 2022.