Electronic Beats Romania
Richie Hawtin x AIAIAI

AIAIAI și Richie Hawtin dezvoltă căști wireless pentru producători

Disponibil acum, TMA-2 Studio Wireless+ oferă 80 de ore de redare prin Bluetooth.

Compania daneză de echipamente audio AIAIAI și Richie Hawtin au dezvoltat o pereche de căști wireless pentru producători.

Prezentate drept „primele căști fără fir din lume pentru producție muzicală”, TMA-2 Studio Wireless+ le permite producătorilor să se deplaseze liber datorită noii tehnologii W+ Link de la AIAIAI, care a fost dezvoltată pentru a oferi o latență scăzută stabilă, conexiune robustă și sunet fără pierderi. Căștile vin și cu 80 de ore de redare Bluetooth 5.0.

„În 2021, pare arhaic să fii conectat la o piesă hardware doar pentru a garanta o calitate audio impecabilă”, a spus Richie Hawtin. „Căștile TMA-2 Wireless+ îți oferă libertatea de a te îndepărta mai mult de dispozitivele tale, dar îți permite să captezi idei creative și expresive în timp ce ești cufundat într-un sunet perfect. Deconectează-te și plonjează mai adânc în momentul tău de creativitate.”

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+
AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

Disponibile acum la prețul de 300 de lire sterline, căștile sunt în lucru de peste trei ani, create cu regia lui Hawtin, precum și cu ajutorul diverșilor artiști care lucrează în diferite genuri muzicale, precum hip-hop, percuție și jazz. Sunt echipate cu difuzoare cu bio-diafragmă reglate pentru claritate și detalii.

Află mai multe detalii despre căști de pe site-ul oficial și urmărește un videoclip cu Hawtin în studio mai jos.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+
AIAIAI TMA-2 Studio Wireless+

Hai cu noi.

Published December 15, 2021.