Electronic Beats Romania
Tech

Legendarul Walkman de la Sony împlinește 40 de ani

Sony Walkman

Compania Sony a anunțat recent că legendarul Walkman portabil împlinește în toamna acestui an 40 de ani de la înființare.

În urmă cu 40 de ani, Sony a făcut istorie cu casetofon portabil Walkman. Cu această ocazie, Sony lansează spre finalul acestui an un nou model digital de Walkman – NW-A105 – susținut de Android™ și dotat cu funcții de descărcare directă și redare în flux prin Wi-Fi.

Deși fanii vechiului Walkman se așteptau ca cel mai cunoscut player portabil de muzică din toate timpurile să folosească în continuare casete sau CD-uri, noul model este digital, așa că singura asemănare cu vechiul walkman este doar la nivel estetic, simulând design-ul tradițional.

Noul model de Walkman are o funcție de sunet de înaltă rezoluție și este disponibil în diferite tipuri de culori, pentru fiecare stil în parte. NW-A100 cu Android permite accesarea mai multor aplicații de muzică și de redare în flux direct pe dispozitivul Walkman. Mai mult, te poți conecta la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Dispozitivul vine cu un ecran touch de 3,6”, spațiu de 16 GB, precum și posibilitate de conectare la micro SD. De asemenea, bateria are o autonomie de până la 26 de ore.

Prețul noului model de Walkman pleacă de la 400 de lire sterline, conform anunțului reprezentanților Sony, făcut în cadrul IFA 2019 Trade Show din Berlin, eveniment ce a avut loc între 4 și 9 septembrie.

https://youtu.be/YH2T94XWqck

 

Loading...