Electronic Beats Romania
Music

Noua colecție de la Versace - inspirată de Keith Flint de la The Prodigy

Versace Keith Flinth

Celebrul designer Donatella Versace i-a dedicat lui Keith Flint prezentarea celei mai recente colecţii a casei sale de modă.

Colecţia masculină primăvară-vară 2020 a fost prezentată la Milano weekendul trecut în cadrul Milano Fashion Week. Designerul l-a descris pe fostul membru al trupei The Prodigy drept „prietenul meu şi un agitator al acestei lumi”, scrie The Guardian.

Omagiul a fost acompaniat sonor de „Firestarter”, una din cele mai cunoscute piese ale grupului britanic. Modelele au defilat cu părul vopsit strident, creste şi ochelari de soare.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Keith Flint s-a sinucis la începutul lunii martie.

„Colecția Versace Men’s Spring-Summer 2020 este o sărbătoare a masculinității contemporane. Amprentele colorate și nuanțele ironice sunt combinate cu noi siluete de croitorie în stil Versace. Călătoria personală a unui tânăr, maturizarea și găsirea încrederii în sine este sugerată pe tot cuprinsul colecției. Mașinile de curse și siluetele supradimensionate intenționat evocă spiritul adolescenței. Omul Versace este liber să se exprime liber”, notează Versace.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Loading...