Electronic Beats Romania
Music

Festivalurile Untold, Electric Castle și Neversea se amână pentru 2021

Neversea, Untold și Electric Castle - amânate pentru 2021

Organizatorii festivalurilor Untold, Electric Castle și Neversea au anunțat că amână edițiile programate pentru la anul.

Anunțul organizatorilor a venit ca urmare a deciziei autorităților române de a limita numărul participanților la evenimente pubice la 1000 de persoane, cel puțin până în 31 august 2020, în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, Electric Castle s-a amânat pentru 14-18 iulie 2021. „E o decizie grea care ne afectează pe toți. Atât pe voi, fanii, cât și pe miile de oameni care fac acest festival posibil. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, vendori, voluntari și oameni din comunitatea locală, toți simțim aceeași dezamăgire și știm că vom resimți efectele”, spun organizatorii într-o postare pe Facebook.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook’s privacy policy.
Learn more

Load post

Și Neversea s-a reprogramat pentru 1 iulie 2021. „Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este spre binele și siguranța tuturor, trebuie să vă informăm că am decis să amânăm ediția din acest an a Neversea pentru anul 2021. Suntem cuprinși de tristețe și afectați, dar în același timp optimiști, știind că ceea ce ne-a ținut împreună din 2017, ne va ajuta să trecem peste orice situaței. Dragostea și pasiunea noastră va triumfa mereu”, scriu pe Facebook organizatorii.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook’s privacy policy.
Learn more

Load post

Și festivalul Untold este în aceeași situație și a amânat pentru 1 august 2021. „Am solicitat autorităților să ne informeze din timp dacă putem sau nu organiza festivalul în acest an, văzând că în majoritatea statelor europene afectate de pandemie, evenimentele au fost anulate prin decizii ale guvernelor”, spun organizatorii. Aceștia adaugă că „trebuie să ne asumăm responsabilitatea unei decizii finale, care să aducă claritate în rândul vostru, celor care așteptați cu nerăbdare festivalul. UNTOLD este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, de a fi parte din cel mai tare public din lume, iar orice restricție în acest sens nu ne-ar permite să trăim această experiență magică.”

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook’s privacy policy.
Learn more

Load post

Loading...