Electronic Beats Romania
News

Carl Cox, Adam Beyer, Nina Kraviz în Top 100 Alternative DJs 2019

Carl Cox

Publicația DJ Mag prezintă în parteneriat cu Beatport un nou top 100 al DJilor din 2019.

Anul trecut, DJ Mag a lansat sondajul Alternative Top 100 DJs, în asociere cu Beatport, generat prin combinarea datelor de votare a celor mai buni 100 de DJ cu date despre vânzările de techno și house din cel mai mare magazin online de muzică electronică din lume.

Cu dominanța continuă a EDM, aceste genuri s-au aflat la periferia sondajului global realizat de DJ Mag în ultimii ani, în pofida faptului că au participat la o audiență uriașă în întreaga lume.

Anul acesta, în topul alternativ al DJ Mag, pe locul 1 se află Carl Cox, urmat de Adam Beyer și Claptone. Nina Kraviz ocupă și ea o poziție fruntașă în top, pe locul 4, urmată de Fisher, Richie Hawtin, Charlotte de Witte, Peggy Gou, Boris Brejcha și Marco Carola.

Următoarele zece poziții sunt ocupate de artiști ca Black Coffee, Paul Kalkbrenner, Solomun, Sven Vath, Maceo Plex, Fatboy Slim, Green Velvet, Amelie Lens.

În 2018, locul 1 a fost ocupat tot de către DJ-ul și producătorul britanic Carl Cox. Poziții fruntașe au ocupat și Richie Hawtin (locul 3), Adam Beyer (locul 4), Nina Kraviz (locul 8) și Steve Lawler (locul 10).

Vezi topul integral aici.

Loading...