Electronic Beats Romania
News

Off the Record - un nou documentar despre cariera lui Laurent Garnier

Laurent Garnier

DJ-ul și producătorul francez Laurent Garnier este în lumina reflectoarelor cu un nou film documentar ce tratează cariera sa de muzician.

Laurent Garnier este unul din cei mai populari artiști de pe scena internațională de muzică electronică.

Filmul „Off the Record” documentează cariera longevivă a unuia din cei mai faimoși DJi și producători francezi de muzică electronică. Filmul este regizat de către Gavin Rivoire, care timp de trei ani a călătorit cu Garnier și a stat în preajma acestuia, documentând gig-uri, munca de studio și detalii intime din viața artistului francez.

Off The Record se concentrează în cea mai mare parte pe turneul mondial al lui Garnier 2018-2019 și include interviuri cu nume marcante de pe scenă, precum Jeff Mills, Derrick May, Carl Cox și multe altele.

„Mi–au plăcut dintotdeauna ritmul, narațiunea și scenariile lui Rivoire”, spune Garnier. „Îmi place intimitatea și poezia care se naște din fiecare dintre filmele sale și eu sunt întotdeauna uimit și mișcat de modul în care folosește și vizualizează muzica”.

Documentarul vine ca parte a unei campanii de crowdfunding derulată pe Kickstarter cu un scop simbolic de finanțare de $ 1, ceea ce înseamnă că, indiferent de contribuțiile fanilor, documentarul va fi finanțat. Cu toate acestea, în acest moment proiectul a adunat deja aproape 100.000 $.

Fanii care donează bani vor primi bonusuri, precum apariția numelui în creditele finale, accesul la un grup privat de Facebook, muzică și o invitație la o petrecere exclusivă care va fi filmată pentru documentar, în funcție de suma donată.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

*credite foto: Jacob Khrist

Loading...