Electronic Beats Romania
Culture

Un weekend plin de culoare la Street Delivery, amplificat de Telekom Electronic Beats

street delivery

Street Delivery s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, iar Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Telekom Electronic Beats au amplificat sonor strada, care a devenit un ring de dans ideal

Weekendul acesta, Street Delivery s-a desfășurat concomitent în București, Iași și Timișoara. Sperăm că ai ajuns la cel puțin una dintre aceste ediții și te-ai bucurat de multitudinea și diversitatea stilurilor muzicale dar și a activităților pentru petrecut timpul liber.

Echipajul Telekom Electronic Beats a debarcat în București, pe strada Arthur Verona, unde am susținut realizarea celor două murale, unul realizat de echipa compusă din Graffete, Sandy Balasoiu, Ana Constantinescu, Irina Giuglea, Irina MocanuLivi Po Murals & Lettering, coordonate de Wanda Hutira și un alt mural realizat de invitatul spaniol Kraser. Împreună cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine am adus muzica și voia bună pe stradă. Ne-am bucurat să vedem că v-ați simțit în largul vostru, iar ritmurile tropicale mixate cu ska italian și roots rock reggae din Jamaica de BullyTHE IVORY BOYAlt Om și Zicu ne-au făcut pe toți să dansăm chiar și în momentele în care ploua.

BullyTHE IVORY BOYAlt Om și Zicu au pus muzică la scena Telekom Electronic Beats realizată împreună cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Mural realizat de Graffete, Sandy Balasoiu, Ana Constantinescu, Irina Giuglea, Irina MocanuLivi Po Murals & Lettering coordonate de Wanda Hutira.

Mural realizat de artistul spaniol Kraser.

Mural realizat de Pisica Pătrată la Cărturești Verona.

Te întrebai ce urmează? Mai sunt doar câteva zile până ne întâlnim pe plaja din Tuzla să ascultăm marea și să prindem răsăritul la scena Telekom Electronic Beats de la festivalul Dakini.

 

Citește și: Telekom Electronic Beats debarcă pe Strada Arthur Verona la Street Delivery

Loading...