Electronic Beats Romania
News

Show-uri Glastonbury transmise pe BBC în perioada festivalului

Glastonbury

Întrucât festivalul britanic Glastonbury din acest an a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, organizatorii vor să-și țină fanii aproape.

Experiența Glastonbury urmează să fie difuzată pe BBC în perioada în care ar fi trebuit să aibă loc festivalul, adică în weekendul 24 – 28 iunie.

Organizatorii au anunțat recent că evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii spun că a fost o decizie deosebit de dureroasă, având în vedere că anul acesta se împlinesc 50 de ani de Glastonbury. Cei care vor, pot să-și păstreze bilete pentru anul viitor.

Astfel, BBC va transmite o serie de show-uri clasice înregistrate la edițiile anterioare ale Glastonbury atât pe TV, cât și pe radio și digital.

„Deși Glastonbury a trebuit să-și anuleze festivalul aniversar de 50 de ani în luna iunie, încă lucrăm pentru a marca weekendul cu o experiență Glastonbury, care să celebreze acest eveniment unic”, a declarat BBC.

În urma anulării, Glastonbury a donat produse sanitare, mănuși și măști, pentru a proteja personalul serviciilor de urgență și lucrătorilor din prima linie din Marea Britanie.

Loading...