Electronic Beats Romania
Music

Vezi prima ediție de Defected Virtual Festival

Defected Virtual Festival

Casa de discuri Defected Records a lansat pe 20 martie prima ediție a unui Virtual Festival care se va întâmpla săptămânal, online.

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele live programate de către Defected Records în martie și aprilie sunt anulate. Ca alternativă, casa de discuri din Marea Britanie a anunțat o serie de activări digitale.

Primul episod a avut loc vineri, 20 martie și a durat 12 ore de muzică house, transmisă de la sediul Ministry Of Sound din Londra. Au mixat Simon Dunmore, Monki, Sam Divine, Low Steppa, The Shapeshifters, Melvo Baptiste, Joey Negro, Dan Shake și Darius Syrossian. Conceptul Defected Virtual Festival a fost completat de echipa de dansatori Glitterbox, care animă atmosfera.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Defected Virtual Festival a venit din dorința de a reuni iubitorii de muzică house sub mantra celor de la Defected: In Our House We Are All Equal.

„Muzica și cluburile sunt o evadare pentru mulți și, întrucât adunările sociale au fost restricționate, am vrut să conectăm oamenii online, în speranța că vor realiza că nu sunt singuri”, afirmă Simon Dunmore, șeful Defected.Reacția a fost incredibilă; am fost inundați de DJi și interpreți care doresc să se implice. Suntem alături de toți cei afectați de situația actuală, dar credem că trebuie să rămânem pozitivi și să unim oamenii ori de câte ori putem face asta”.

Următorul festival virtual are loc vineri, 27 martie, pe pagina de Facebook a Defected Records.
Loading...