Electronic Beats Romania
Music

Sepp, Crihan, Katu și Resa pregătesc ingredientele pentru Laboratorul de Techno 9

Laboratorul de Techno

Vino la Laboratorul de Techno 9 să dansezi în fosta Uzină Foto pe muzica lui Sepp, Crihan, Katu și Resa

Vara aceasta, Telekom Electronic Beats te conectează cu unele dintre cele mai interesante evenimente din climatul local electronic și alternativ. În martie, am debarcat la Control, iar de atunci călătorim în toată țara să petrecem alături de voi la Brand Minds, Romanian Design Week, Bucharest Biennale, The House Of Revolution Festival, Skema, Femei pe Mătăsari, Out [Post:Industrial], Street Delivery – București, Pelicam, The Attic Incontext, Vibe Festival. Tocmai ne-am întors de la Dakini Festival unde am campat pentru 6 zile pe malul Mării Negre, într-o oază de energii pozitive și muzică non-stop, de la 3 scene concomitent.

În scurt timp, ne vedem la scenele amplificate de Telekom Electronic Beats la festivalurile Electric Castle, Citadela și Awake.

Până atunci, mai avem o oprire. Mâine, 6 iulie, să fii pregătit/ă cu echipamentul de călătorie și încălțările de dans pentru că urmează să vizităm Târgu-Mureș pentru o sesiune la Laboratorul de Techno 9 cu Sepp, Crihan, Katu și Resa. Pentru cei care preferă petrecerile în locuri alternative, LDT9 este o opțiune ideală, deoarece are loc în fosta Uzină Foto, de pe strada Plopilor.

Vezi acest video care prezintă câteva fragmente înregistrate la ediția LDT din 2016:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Citește mai mult: 12 festivaluri românești de muzică electronică pentru care merită să-ți dai toate economiile

 

Loading...