Electronic Beats Romania
Music

Ascultă Telekom Electronic Beats Podcast 15 - Simina Oprescu

Simina Oprescu - Telekom Electronic Beats Podcast 15

În cadrul episodului 15 al podcastului Telekom Electronic Beats, stăm de vorbă cu Simina Oprescu, compozitoare de muzică electronică.

Simina Oprescu este o prezență din ce în ce mai vizibilă pe scena românească alternativă de muzică electronică.

Pentru cei mai puțin familiarizați, Simina e compozitoare și artistă vizuală din București. Încă la început de drum, Simina se concentrează pe mai multe concepte, de la modul în care imaginea fixă și imaginea în mișcare se consolidează reciproc, la utilizarea sunetului ca modalitate de exprimare, cu sau fără o imagine ca un mediu constitutiv. Live-urile sale sunt mereu inedite și dispun de diferite instrumente, obiecte sonore și programe digitale.

Ascultă episodul 15 aici

Fiecare episod este înregistrat live la prietenii noștri de la DJSuperStore. Nu uita că pe noi ne găsești și pe Mixcloud, Soundcloud, Facebook și Instagram. Iar dacă vrei să afli primul tot ce-i nou în lumea muzicală, abonează-te la newsletterul nostru.

Iar dacă ai ratat episoadele precedente ale podcastului nostru (cu Alexandru Jijian, Karpov Not Kasparov, Rotopercutor, Filipp, That Couch Funk Collective, Nipple’s Delight, Romansoff, Fraga, Paul Popa, Ada Kaleh, Corp., Aleksa Alaska, Bogman și Intrepid Soul), le găsești pe toate aici.

Loading...