Electronic Beats Romania
News

Planetary Assault Systems revine cu o doză de techno tripant de la Luke Slater

Luke Slater

Proiectul Planetary Assault Systems al lui Luke Slater este acel techno de care ai nevoie.

Pentru o doză puternică de techno hipnotic, tripant și futurist, poți reveni oricând la proiectul Planetary Assault Systems, pseudonim sub care Luke Slater scoate muzică electronică pe bandă rulantă din 1993.

Fanii lui Luke Slater pot sărbători lansarea unui nou material PAS, intitulat Straight Shooting, ce va apărea oficial în martie la Mote-Evolver.

O mostră de pe viitorul dublu disc poți asculta mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Cu șase albume și zeci de EP-uri la activ, alias-ul de față este unul din proiectele care l-au propulsat pe artistul britanic Luke Slater în prima linie a proiectelor techno care au schimbat cursul și estetica acestui gen muzical atât de disputat.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Luke Slater este un DJ și producător prolific din UK, considerat una dintre enigmele cameleonice ale muzicii techno de astăzi. Cu o carieră de peste 25 de ani, Slater a lansat muzică techno extrem de apreciată sub pseudonimele L.B. Dub Corp și Planetary Assault Systems, la case de discuri precum Ostgut Ton, Stroboscopic Artefacts și propriul său label Mote-Evolver.

Lista alias-urilor sub care Slater a lansat muzică este mult mai largă și include 4 Slots For BillClementineDeputy DawgEarnest HonestKrispy KroutonLloyd Owes Me A PacketOffsetThe 7th PlainTranslucent.

Pe lângă altele, Luke Slater și-a canalizat în ultimii ani energia creativă în direcția proiectului LSD (proiect colaborativ, alături de Dave Sumner și Steve Bicknell).

Loading...