Electronic Beats Romania
News

Planetary Assault Systems mixează compilația Live At Cocoon Ibiza

Luke Slater aka Planetary Assault Systems

Planetary Assault System - proiectul DJ-ului și producătorului britanic de techno Luke Slater - prezintă compilația Live At Cocoon Ibiza.

Mixul lui Luke Slater (deghizat în persona Planetary Assault Systems) conține 13 piese semnate de PAS de-a lungul timpului, care se întind pe durata unui mix continuu de 80 de minute.

Compilația va fi lansată pe 18 octombrie la Cocoon Recordings, casa de discuri a lui Sven Vath. Odată cu acest mix, în aceeași zi va fi lansat la Cocoon și un disc ce include patru piese.

Ascultă fragmente de pe mix, mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Cu șase albume și zeci de EP-uri la activ, Planetary Assault Systems este unul din proiectele care l-au propulsat pe Slater în prima linie a proiectelor techno care au schimbat de-a lungul timpului cursul și estetica acestui gen muzical atât de disputat.

Luke Slater este un DJ și producător prolific din UK, considerat una dintre enigmele cameleonice ale muzicii techno de astăzi. Cu o carieră de peste 25 de ani, Slater a lansat muzică techno extrem de apreciată sub pseudonimele L.B. Dub Corp și Planetary Assault Systems, la case de discuri precum Ostgut TonStroboscopic Artefacts și propriul său label Mote-Evolver.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Lista alias-urilor sub care Slater a lansat muzică este mult mai largă și include 4 Slots For BillClementineDeputy DawgEarnest HonestKrispy KroutonLloyd Owes Me A PacketOffsetThe 7th PlainTranslucent.

Pe lângă altele, Luke Slater și-a canalizat în ultimii ani energia creativă în direcția proiectului LSD (proiect colaborativ, alături de Dave Sumner și Steve Bicknell).

Tracklist:

01. Angel Of The East
02. Peru Drift
03. Engage Now
04. Whistle Viper
05. Message From The Drone Sector
06. Unreleased
07. Desert Races feat. Tim Ower
08. Arc
09. Eyes Themselves
10. Rip The Cut
11. RAWW
12. Give It Up feat. Tim Ower
13. Voodoo

Loading...