Electronic Beats Romania
Tech

Noul pick up în forma planetei Saturn te trimite pe Calea Lactee

Saturn vinyl player

Pick up-urile sunt în continuare la modă, și asta o arată nu doar creșterile constante de vânzări de discuri, ci și noile produse.

În încercarea de a adăuga și mai mult o conexiune emoțională noastalgiei față de pick up-urile vintage, designerul de produse Elham Mirzapour a creat „Saturn”.

Saturn este un turntable inspirat de planeta Saturn, inelele sale și luna Titan. E alcătuit dintr-o platformă de masă rotativă neagră, care face trimitere subtil la inelele planetei Saturn. În partea de sus a platformei de bază se află un difuzor sferic sau emisfera superioară a întregii structuri, ceea ce ar arăta probabil planeta Saturn dacă ar fi privită de sus.

Un mic bulb portocaliu la sfârșitul brațului – acul de redare – reprezintă luna Titan care orbitează în jurul planetei Saturn.

Fabricat din plastic, Saturn vine cu două motoare de alimentare; în caz că se strică unul din ele, îl poți folosi întotdeauna pe celălalt.

Designerul Elham Mirzapour este pasionat de astronomie și, în încercarea sa de a combina designul cu astronomia, a creat acest produs inedit, care te trimite cu ușurință într-o călătorie prin Calea Lactee.

Iată câteva poze cu noul platan Saturn:

Loading...