Electronic Beats Romania
News

NYE 2019: Ghidul petrecerilor de revelion

revelion 2019

Noaptea de revelion este probabil cea mai aglomerată noapte din an, ocazie perfectă pentru a-ți încheia socotelile cu anul ce tocmai stă să se încheie.

Pregătește-ți pantofii de dans, hidratează-te și nu uita să mai pleci și acasă la un moment dat. Așa că dacă te-ai săturat de petrecerile din apartamentul prietenilor și vrei un revelion ceva mai agitat, în club, iată pe unde poți să petreci în noaptea dintre ani.

Urmărește hyperlink-urile pentru detalii legate de acces, bilete și meniuri. Dacă ne-a scăpat vreun eveniment, scrie-ne la info(at)electronicbeats(dot)ro.

București:

Dacă ai aterizat în București (intenționat sau doar din greșeală) și nu știi pe unde poți să ieși în noaptea de revelion, poți opta între mai multe variante interesante.

Clubul Guesthouse organizează un party cu un line up ce îi include pe Andrei Ciubuc, Amir Javasoul, Cap, Cezar, Charlie, Ion Ludwig (live), Julian, Prâslea și Priku.

La Palatul Știrbei de pe Calea Victoriei, Kran prezintă o mega petrecere împărțită pe 4 scene: Steady Flow (cu Kosmogonik live, Luger, N, Paul Popa, Profet și Shu), Peculiar Situation (Alter Nego, Australopitecus Oltensis live, Bogdan Orbita, The Holy Fix live, Jana Woodstock, Leascv, Marius Georgescu, Simina Oprescu live și Syncboy live), Enter the Tunnel (Beatrice Sommer, Micleușanu M., Giuser, Cosima von Bulove, Romansoff, Lauvon, Dragos Rusu și Persi) și Ring Di Alarm (Jah Order și Kogaion Sound System).

În clubul Control vor fi prezenți în sala Berlin Pional, Bogman și Eddie Lanzat, iar în sala mică  Valentino Mora, Chlorys și Admina.

La TOTunspațiu (de pe splaiul Unirii 160) se întâmplă TOT NYE 2019, cu Kozo, Suciu, Emi, Nu Zău și Hozoc.

În club Eden îi poți găsi la pupitru în noaptea de revelion pe Varhat b2b Janeret, Vlad Dinu și Individual Compus.

 

În țară:

În Bușteni, la castelul Cantacuzino, are loc Drums NY19, cu Baltazar, Barac, Cally, Dan Andrei, Gescu, Herodot, Lumieux, Maher Daniel, Prichindel, r.hitect și Sepp.

În Brașov, la noul spațiu Visssual are loc Banda 4! 3! 2! 1!, cu Mehmet Aslan, JB, Moduler și Brad.

În Poiana Brașov are loc o nouă ediție Kudos Ice, cu Alex Kennon, Mihai Popoviciu, Sabb, Rosario Internullo, Mano Andrei & Azteca, Dobrikan Alin, Bross, Pagal, Negru și Say Twice.

În Cluj Napoca, la Urania Palace, vor mixa Melodie, Never, Saboar și Centrifug, iar de visuals se ocupă Puiac Virgil. Tot în Cluj Napoca, la Gazette, se întâmplă First of the Year 2019, iar la Cluj Arena vor mixa Optick, The Model și Soulshaker. La Atelier Cafe îi poți găsi la pupitru pe Akos și The Rabbit King, iar la Molecular Beams mixează Horace Dan D.Just D’lightRoberth și Men-D.

În Iași, cei de la Dubla organizează un party NYE cu Christopher Ledger, Lizz, Cosmjn, Iuly B și Buniku, iar de proiecțiile video se ocupă Silviu Luda.

În Timișoara, la Centrul Național de Afaceri, are loc un revelion B/plr, cu Arapu, Kivva, Livio & Roby, Priku și vlf, iar de visuals se ocupă Noetic.

*colaj de Joe Webb

Loading...