Electronic Beats Romania
News

Olandezii de la Noisia se despart după 20 de ani

Noisia

Toate lucrurile bune au un sfârșit.

Trio-ul olandez de drum n bass Noisia (format din Nik Roos, Martijn van Sonderen și Thijs de Vlieger) a anunțat recent pe propria pagină de Facebook că va înceta să existe la finalul anului viitor.

„După 20 de ani de Noisia, suntem gata să ne concentrăm pe altceva nou. Timp de aproape 20 de ani, toți trei ne-am dorit cam aceleași lucru, dar ne-am dezvoltat și ne-am dat seama că astăzi vrem lucruri diferite. Acesta este motivul pentru care am decis că atât pentru noi, cât și pentru fanii noștri, asta e cea mai onorabilă cale de a pune capăt acestui capitol și de a începe altul nou. Proiectul Noisia a fost întotdeauna despre cât mai puține compromisuri. Când Noisia devine un compromis în sine, este timpul să mergem mai departe”, declară cei trei DJi și producători.

Cea mai recentă vizită a celor de la Noisia în România a fost pe 30 martie 2019, în cadrul unei petreceri Arena DNB de la Arenele Romane din București.

Pentru a-și lua rămas bun de la fani cum se cuvine, Noisia vor susține o serie de show-uri de rămas bun pe parcursul anului 2020.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Mai multe detalii despre decizia celor de la Noisia de a pune punct proiectului poți găsi în cadrul unui interviu recent pentru UKF.

De-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate, Noisia a lansat o serie de albume și EP-uri drum n bass extrem de apreciate de către comunitatea internațională. Totodată, cei trei s-au ocupat și de propria lor casă de discuri, Vision Recordings, unde au lansat atât muzică de-a lor, cât și discuri din partea altor colegi de breaslă, precum The Upbeats, Ed Rush, Mefjus și alții.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...