Electronic Beats Romania
Music

Maayan Nidam lansează album nou la Perlon

maayan nidam

Maayan Nidam revine cu un nou album la casa de discuri germană Perlon, după o pauză de șase ani.

Maayan Nidam lansează cel de-al treilea album din cariera sa muzicală intitulat Sea of Thee, apărut la finalul lunii noiembrie. Astfel, artista din Tel Aviv continuă călătoria instaurată de ultimul EP înregistrat pentru labelul de minimal din Berlin (materialul Deep Under Sobriety din 2016). Prima ei lansare la Perlon a avut loc în 2009.

Albumul de față conține opt piese și este așteptat să apară pe rafturile magazinelor de muzică selecte din întreaga lume, începând cu luna decembrie.

Pentru a celebra cum trebuie lansarea noului album, Maayan Nidam vine și cu un videoclip pe măsură la una din piesele extrase pe single de pe LP, și anume Dust And Dirt., ce poate fi urmărit mai jos. Clipul o arată pe Nidam în Berlin, casa ei adoptată de aproape două decenii, incluzând apartamentul ei din Kreuzberg, atelierul ei, pădurea din apropiere, malurile Spree și spațiul industrial pe care îl traversează în fiecare zi.

„De obicei, merg cam o oră dimineața de la apartamentul meu până la studio, traversând parcul. Încerc să rămân în prezent până când ajung la scările sparte care duc la cutia de lemn pe care îmi place să o numesc The Studhen”, spune ea. „Saturate de singurătate și optimism, aceste plimbări mă inspiră pe măsură ce creez coloana sonoră pentru viața mea de aici”.

De asemenea, videoclipul include și scene din clubul Concrete din Paris, unde Nidam interpretează noul său set live.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...