Electronic Beats Romania
Tech

Korg și Moog lansează aplicații gratuite de făcut muzică

Moog și Korg

Că tot stai mai mult pe acasă în perioada asta, companiile Korg și Moog și-au unit forțele pentru a scoate apatia din tine.

Întrucât pandemia de coronavirus a închis tot, de la școli la cluburi, baruri, malluri și orice tip de adunări publice mari, distanțarea socială și autoizolarea sunt încurajate în această perioadă.

Ai prea mult timp pentru tine și nu știi ce să faci cu el? Dacă ai trecut deja peste lista noastră de recomandări, încearcă noile aplicații pentru telefon lansate recent de către Moog și Korg.

Aplicațiile Minimoog Model D Synthesizer de la Moog și iKaossilator de la Korg sunt disponibile la download gratuit pentru iOS și Android, pentru o perioadă limitată de timp.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Construită după sintetizatorul original din 1970, aplicația de la Moog include funcții noi, cum ar fi polifonie cu patru note, un arpeggiator, looper și întârziere ping-pong. Dacă nu l-ai încercat, acum e momentul.

Moog a numit lansarea „un cadou pentru a răspândi pozitivitatea”, iar Korg a numit-o în mod special ceva care să ajute la ocuparea timpului celor care sunt în carantină, izolare sau lucrează de acasă.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...