Electronic Beats Romania
News

H2B (Hel2Buc) - un nou proiect muzical care leagă Helsinki de București

H2B (Hel2Buc)

H2B (sau Hel2Buc) este un nou proiect realizat de către Melak (unul din membrii proiectului Nopame) și Mihuț Năiță, un DJ și producător de muzică electronică român, stabilit în Helsinki.

Cei doi sunt prieteni apropiați de mult timp. Lucrează împreună la diferite producții și împart pupitrul de DJ ori de câte ori au ocazie, fie în România, fie în Finlanda. Show-urile lor live au întotdeauna o încărcătură de spontaneitate și sunt un amestec de percuție live și DJing.

Melak este unul dintre cei mai cunoscuți percuționiști din România. A fost membru al proiectului Sensor, iar ulterior experiența sa include proiecte muzicale precum Tribal House Collective, Blanoz, Mara & KSA și, nu în ultimul rând, Nopame, cel mai recent și mai special proiect al său.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Mihuț este un DJ și producător român care locuiește în Helsinki, Finlanda. Co-fondator al platformei This Moment On (alături de Stiofan Grego), Mihuț are propria emisiunea la postul de radio Bassoradio Helsinki. Pe lângă acestea, este un avid colecționar de discuri.

Dacă te-am făcut curios, află cum sună noul proiect H2B (Hel2Buc) mai jos:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Nopame și H2B (live) vor fi prezenți pe 10 mai în Helsinki, în cadrul Secret Garden opening party ce va avea loc în Hello Stranger.

Loading...