Electronic Beats Romania
News

Festivalul Exit are loc vara asta între 13-16 august

Exit Festival 2020

Nu ți-ai făcut încă planurile pentru luna august? Festivalul Exit tocmai a anunțat că va avea loc anul acesta între 13 și 16 august.

În luna mai, premierul sârb Ana Brnabic a solicitat ca organizatorii EXIT, cel mai mare festival al Serbiei, să nu anuleze în ciuda pandemiei COVID-19 aflate în curs, recomandând în schimb să fie amânate de la datele inițiale din iulie până în august.

Acum, organizatorii confirmă că ediția din acest an va avea loc în perioada 13 – 16 august. Totodată, organizatorii au anunțat și primul val de peste treizeci de artiști confirmați, care vor participa la eveniment. Ediția din acest an este, de asemenea, și cea de-a 20-a ediție a festivalului. Anul acesta se va întinde pe 20 de scene și zone din Cetatea Petrovaradin din Novi Sad.

Printre primii artiști confirmați pentru Exit 2020 se numără Black Coffee, VTSS, Paul Kalkbrenner, Roni Size (care a pus și la prima ediție a festivalului, în urmă cu 20 de ani), b2b LTJ Bukem, DJ Tennis, Tale of Us, Marcel Dettmann și VTSS b2b SPFDJ, Nina Kraviz, Amelie Lens, Denis Sulta b2b DJ Tennis și mulți alții. Detalii complete găsești pe site-ul oficial al festivalului.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Celebrat de două decenii ca un loc în care hedonismul face casă bună cu activismul, echipa Exit s-a extins cu patru festivaluri (pe lângă cel din Serbia), în mai multe țări din împrejurimile Serbiei, inclusiv în România, prin Revolution Festival Timișoara. Celelalte trei festivaluri sunt Festival 84 din Bosnia, Sea Star din Croația, și Sea Dance din Muntenegru.

Loading...