Electronic Beats Romania
Music

Efdemin lansează New Atlantis, un nou album la Ostgut Ton

efdemin

Germanul Phillip Sollmann, cunoscut drept Efdemin, lansează la începutul lui 2019 un nou album la casa de discuri Ostgut Ton.

Albumul New Atlantis este inspirat dintr-o carte (neterminată) de-a lui Sir Francis Bacon, publicată în anul 1628. În această lucrare, Bacon a reprezentat o viziune a viitorului descoperirii și cunoașterii umane, exprimându-și aspirațiile și idealurile pentru omenire. Romanul descrie crearea unui ținut utopic în care „generozitatea și iluminarea, demnitatea și splendoarea, pietatea și spiritul public” sunt calitățile obișnuite ale locuitorilor miticului Bensalem. Insula Bensalem este descoperită de către echipajul unei nave europene, după ce s-au pierdut în Oceanul Pacific undeva în vestul statului Peru.

Noul material al lui Efdemin vine cu un sound diversificat și oscilează între techno caleidoscopic și drone/electro-acustic/experimental. LP-ul conține opt piese și este cel de-al patrulea album de-al artistului. Primele trei albume au fost lansate la Dial, label-ul lui Carsten Jost, Turner & Peter M. Kersten (Sten/Lawrence).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Efdemin este un DJ și producător din Berlin, prezent pe scena internațională a muzicii electronice de la începutul anilor 2000. De-a lungul timpului, Efdemin a lansat zeci de EP-uri și remixuri la label-uri prestigioase, precum Dial, Curle Recordings, Stroboscopic Artefacts, liebe*detail, Diamonds & Pearls Music și altele.

Tracklist:

A1. ‘Oh, Lovely Appearance Of Death’

A2. ”Good Winds’

B1. ‘New Atlantis’

C1. ‘At The Stranger’s House’

C2. ‘A Land Unknown’

C3. ‘Temple’

D1. ‘Black Sun’

D2. ‘The Sound House’

Loading...