Electronic Beats Romania
News

Detox + Market 14 - The Green Edition, în acest weekend în București

Detox Market 14

Între 5-7 aprilie are loc la Palatul Telefoanelor din București a 14 ediție Detox+Market, târg de lifestyle sustenabil din România.

Detox+Market își propune să transforme etica și sustenabilitatea și să o facă mai accesibilă publicului larg.

Ediția din această primăvară este gândită ca un imens concept store dedicat întregii familii, unde poți găsi branduri sustenabile, gourmet bio, produse de îngrijire realizate din ingrediente organice, obiecte vestimentare realizate din materiale naturale, produse premium-luxury din garderoba personală a vedetelor, un corner special dedicat mamelor și bebelușilor, jucării eco-friendly și decorațiuni pentru casă realizate din materiale prietenoase cu natura.

„Sustenabilitatea este astăzi un fenomen cultural. (…) Industria de fashion este a doua cea mai poluantă industrie din lume, iar consumatorii încep să prindă acest gust al sustenabilității. Ceea ce ne dorim noi să facem este să-i ajutăm să-l transforme într-un stil de viață”, spun organizatorii.

Detox+Market promovează curajul de a renunța la lucruri din garderobă sau la idei care ne blochează, de a schimba obiceiuri, de a vedea lucrurile si designul dintr-o altă perspectivă.

Fiecare ediție a târgului include branduri care împărtășesc aceleași valori precum grija pentru mediu, ingrediente și materiale oneste, transparență și producție locală.

La Detox Market faci bine și te simți bine pentru că susții companii care au un impact pozitiv asupra planetei, oamenilor și animalelor. Știi exact ce cumperi, de la cine și din ce sunt realizate produsele. Curatorul acestei ediții este Andrei Iovu.

Luna Morgaciova
Luna Morgaciova

Ce găsești la Detox+Market 14:

Shop my wardrobe cu Anca Serea, Diana Bart, Emil Rengle, Silvia Popescu;

Cei mai hot designeri ai momentului: Inginur Pasca, Passion by Denisa, Motta, Studio Cabal, Nympha Clothing, I See Stars Clothing, Andra Ghinea, Luna Morgaciova, Argo, Chic Utility, Kill em Clothing, Monarh, Megami, Metamorfoze, Belmonton, La Blouse Roumaine, The Bomb, Vesnic Ie, Loomy the brand, Ilinca Gruia, Daring Trash, Csilla Tulodgy, Acob à porter, Provocative Concept, Deependent, Tahrir Badran, D’Apre, Meraki, Alexandru Simedru, Dragos Constantine, By Eda, Muna Island, Annema, Komoda, The Road, Lorwna Moods, Atum, Authentic Plaza, Carmen Hersovici, Tricouri Altfel, Simona Geaca

Mai multe detalii despre eveniment poți găsi aici.

Loading...