Electronic Beats Romania
News

Participă la concursul pentru bilete la Citadela Festival și câștigă șansa să îl cunoști pe Hector

Hector

Dacă vrei să te întâlnești cu Hector la Citadela și chiar să schimbați câteva idei, participă la concursul pe care ți l-am pregătit.

Ne bucurăm cu toții de un început de vară plin de muzică electronică, iar pentru ca totul să fie roz, am pregătit ceva cu totul special pentru tine! Dacă ți-ai dorit să fii cât mai aproape de artiștii preferați, iată că Telekom Electronic Beats te-a auzit, motiv pentru care am pregătit la Citadela Festival o sesiune de meet & greet cu Hector, fondatorul labelului și crew-ului Vatos Locos.

Hector amperează dansatorii Sunwaves, iar anul acesta a abandonat rațiunea într-un set de 42 de ore de muzică non-stop b2b cu crew-ul Vatos Locos, cel mai lung set din cariera sa. De curând, Hector a început un nou experiment, labelul VLACK, al cărui prim release este o colaborare dintre el și Nicole Moudaber, lansat în Aprilie 2018.

Întâlnește-l pe Hector! Tot ce trebuie să faci este să participi la concurs, răspunzând la o întrebare mega simplă și poți câștiga bilete +1 la Citadela Festival, plus această invitație magică, care îți deschide orizonturile cu 3 meet & greets cu Hector, Roman Flügel și Livio & Roby. În urma unei selecții aleatoare, cei mai norocoși dintre voi vor primi un sms cu coordonatele secrete. Aici poți găsi formularul de înscriere în concurs. Nu rata ocazia să schimbi câteva idei cu Hector înainte de setul cu care ne va dansa în cetatea din Deva!

 

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Pregătește-te pentru meet & greet cu Hector citind un interviu pentru pulse radio, în care povestește despre experiența Sunwaves, lunga sa carieră ca DJ, jobul la Phonica Records și planurile pentru VLACK.

 

Citește mai mult: Ascultă aici selecția lui Hector, potrivită pentru orice festival electronic vara asta

Loading...