Electronic Beats Romania
News

Coloana sonoră a serialului Chernobyl a fost lansată pe vinil

Hildur Gudnadottir - Chernobyl

Chernobyl a fost unul dintre cele mai discutate seriale TV din 2019. Producția a beneficiat de o coloană sonoră specială, realizată de compozitoarea islandeză Hildur Guðnadóttir.

Coloana sonoră a fost lansată pe vinil la casa de discuri Decca. Include 13 piese, iar dacă nu ai văzut deja serialul Chernobyl, s-ar putea ca acest soundtrack să te convingă să-l urmărești.

Co-produs de HBO și Sky, serialul Chernobyl urmărește evenimentele de după catastrofa nucleară de la Cernobîl din 1986 și îi are în rolurile principale pe Jared Harris, Stellan Skarsgård și Emily Watson.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Compozitoarea Hildur Guðnadóttir a fost la centrala electrică Ignalina din Lituania – reactorul nuclear dezafectat unde s-a filmat serialul, pentru a face înregistrări de teren alături de Chris Watson – membru fondator Cabaret Voltaire – și producătorul Sam Slater.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Folosind instrumente muzicale clasice, Guðnadóttir a folosit în compoziție sunete de la pompe, săli de reactor, săli de turbină și chiar propria voce modificată.

Guðnadóttir a câștigat recent Globul de Aur pentru coloana sonoră a filmului Joker al lui Todd Phillips din 2019, devenind astfel prima femeie care a câștigat premiul solo.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

1. The Door
2. Bridge Of Death
3. Turbine Hall
4. Vichnaya Pamyat
5. Pump Room
6. Clean Up
7. Dealing With Destruction
8. Waiting For The Engineer
9. Gallery
10. 12 Hours Before
11. Corridors
12. Líður (Chernobyl Version)
13. Evacuation

Loading...