Electronic Beats Romania
News

Chris Korda lansează un album la casa de discuri Perlon

Chris Korda

Faimoasa casă de discuri Perlon va lansa în luna septembrie albumul Akoko Ajeji al artistei transgender Chris Korda.

Noul album abundă în ritmuri și este o desfășurare de forțe dacă ne raportăm la poliritmie. Fiecare piesă de pe LP este extrem de complexă și folosește măsuri diferite.

Așa cum explică Chris Korda, „fiecare piesă instrumentală, linie melodică sau ritm este făcută într-o altă măsură. De exemplu, șablonul de kick-uri poate fi 4/4, partea la orgă poate fi în măsura 5/4, hihat-urile în măsura 7/4 și așa mai departe”. Rezultatul este un material foarte complex, în care fiecare părticică își găsește locul într-un tot unitar.

Aceasta este o nouă abordare a compoziției muzicale și un nou tip de muzică algoritmică, pe care Korda o îmbină acum cu tradițiile de techno și jazz.

Chris Korda are un background solid în dezvoltare de software. A inițiat Biserica Eutanasiei, o organizație din Massachusetts care pledează pentru „oprirea suprapopulării Pământului prin cei patru piloni ai sinuciderii, avortului, canibalismului și sodomiei”. Chris a lansat în trecut muzică la casele de discuri Kevorkian Records și International Deejay Gigolo Records.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...