Electronic Beats Romania
Music

Katharina Ernst - esența poliritmiei pe albumul de debut

katharina ernst

Percuționista austriacă (membră a trupei Ventil) Katharina Ernst a lansat la jumătatea lunii octombrie 2018 albumul de debut, intitulat ‘Extrametric’.

Albumul conține compoziții poliritmice pentru tobe, electronics, jucării, tam-tam, percuție și kalimba amplificată. Uneori groovy, pe alocuri mai abstract, dar cel mai adesea un melanj inedit între mai multe stări, albumul Extrametric a fost compus și produs integral doar de către Katharina Ernst și lansat la casa de discuri Ventil Records.

Artist multidisciplinar, Katharina Ernst reușește să surprindă pe albumul de debut compoziția abstractă prin cele mai neconvenționale metode, împingând poliritmia la următorul nivel.

Extrametric este rezultatul unui proces îndelungat de concentrare personală, timp în care Katharina și-a rafinat practica unor structuri neobișnuite și a bătăilor polimetrice. Albumul în cauză este bazat mai mult pe un concept decât pe un gen muzical, așa cum sugerează și artista, atunci când se referă la poliritmie.

„Poliritmia este o chestiune politică interesantă. Mai multe modele / activități se desfășoară în același timp cu sau fără a interfera, fără ca niciunul dintre ele să le fie superior celorlalte”.

Albumul Extrametric poate fi cumpărat de pe bandcamp și ascultat mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Citește mai mult: PlanningToRock lansează cel mai personal album din carieră

Loading...