Electronic Beats Romania
News

Charlotte de Witte își lansează propria casă de discuri

Charlotte de Witte

Artista belgiană Charlotte de Witte își lansează în toamna aceasta propria casă de discuri, KNTXT. Primul disc lansat la viitorul label se numește „Liquid Slow” și este o colaborare cu Chris Liebing.

Discul va fi lansat la finalul lunii septembrie. Ideea proiectului comun dintre Charlotte de Witte și Chris Liebing a luat naștere la ediția de anul trecut a festivalului Awakenings.

„Am împărtășit o mulțime de râsete, câteva beri și un milion de versiuni diferite ale ambelor piese”, spune Witte. „Îl consider pe Chris drept prietenul meu și sunt foarte mândră și onorată că am lucrat cu el la acest EP.”

De Witte a dezvoltat KNTXT anul trecut ca o extensie a propriului brand de petreceri cu același nume. Liebing a fost un element esențial la petreceri și se va alătura Charlottei de Witte la viitoarele evenimente KNTXT de la Amsterdam Dance Event 2019 și Sportpaleis din Antwerp.

Charlotte de Witte vine din Ghent (regiunea flamandă a Belgiei), iar de-a lungul ultimilor 4 ani a lansat la mai multe case de discuri, între care Turbo, Off Recordings, Amazone Records, Mary Go Wild Black, NovaMute, Sleaze Records și Suara.

Discul poate fi pre-comandat de aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...