Electronic Beats Romania
News

Află cum să câștigi un pick up retro Akai ATT-09

Castiga un pick up retro AKAI

Te dai des pe Instagram? Ai șansa de a câștiga un pick up retro de la Akai.

Dacă nu ai dat follow deja contului nostru de Instagram, e momentul să o faci acum.

Iar dacă te simți norocos și vrei să-ți surprinzi prietenii, intră în concursul nostru de pe Instagram și ai șansa de a câștiga un pick up retro Akai ATT-09.

Tot ce trebuie să faci este să cauți singura postare cu ? în descriere, trimite-ne un DM cu postarea în care ai găsit indiciul, împreună cu numărul tău de telefon și poți câștiga unul dintre cele 3 pick-upuri AKAI. Easy? Start scrolling!

Despre acest pick up retro de la Akai trebuie să știi că are incorporate în el propriile boxe, astfel încât poți da un party oriunde, doar să ai la îndemână o sursă de curent electric. E ușor ca un fulg de nea (cu o greutate puțin peste 3 kg) și dimensiuni de 484 x 465 x 137 mm, pick up-ul redă discuri de 7”, 10” și 12”.

Are trei viteze (33,3 / 45/78 RPM selectabile) și se contectează prin RCA la boxe/amplificare. Dar dacă nu ai așa ceva la îndemână, poți să folosești difuzoarele incorporate, care au o ieșire de 2 x 1,2 W (RMS) și răspuns de frecvență 20 Hz ~ 20 KHz.

Pick up-ul este de culoare maro și pare perfect pentru a-l lua după tine în peregrinările pe la târgurile de discuri, sau pentru a-l face cadou cuiva, că tot e perioada cadourilor.

Regulamentul concursul îl găsești aici, iar deadline-ul este 10 martie. Go, go, go!

Loading...