Electronic Beats Romania
Culture

Peste 1500 de artiști susțin mișcarea Bye Bye Plastic

Blondish - Bye Bye Plastic

Schimbările climatice și problemele cu care se confruntă mediul înconjurător sunt astăzi printre cele mai actuale subiecte și necesită soluții urgente.

Mișcarea Bye Bye Plastic își propune să îndepărteze rapid materialele plastice de unică folosință din industria muzicală până în 2025.

Peste 1.500 de artiști, agenții de management și de booking susțin promisiunea #PlasticFreeParty. Artiști precum Richie Hawtin, ANNA, Pete Tong, Honey Dijon, Ben Klock, Cassy, ​​Sven Vath, Nicole Moudaber, Eats Everything, Annie MacArchie Hamilton și mulți alții au adoptat un „eco-rider” care solicită un DJ booth fără plastic.

Fiecare artist participant este o voce vitală, folosind propriile platforme pentru schimbări pozitive; intenția este ca eco riderul să devină un standard pentru industria muzicală.

La începutul acestui an, Bye Bye Plastic s-a asociat cu International Music Summit pentru curățarea plajelor din Ibiza.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

„Ne aflăm într-un moment crucial în evoluție, schimbarea este în aer și tăcerea nu aduce schimbări”, spune Vivie-Ann Bakos aka Blond:ish. „Schimbarea este alimentată de mișcări. Mișcările prosperă în comunitate, creativitate, participare și idealism. Ingredientul secret, sau super-puterea pe care trebuie să o adăugăm la acest mix este muzica. Este cel mai puternic adeziv și cel mai puternic conector uman. Nu putem uita asta, deci să-l folosim la nesfârșit pentru bine.”

Apelul la acțiune al celor de la Bye Bye Plastic este primul pas dintr-o serie de acțiuni în întreaga industrie pe care le vor derula, inclusiv compensarea carbonului. Riderul eco își propune să înceapă să elimine plasticul, alăturând o serie de alte inițiative cu aceeași misiune de bază, pentru un viitor mai ecologic.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...