Electronic Beats Romania
News

Bunica techno scoate o carte cu poze de la festivalul Movement

Grandma Techno

Dragostea pentru muzică electronică și rave-uri nu are limite și vârstă.

Patricia Lay-Dorsey, cunoscută drept Grandma Techno, este o entuziastă a muzicii electronice și o veterană a festivalului de muzică electronică Movement din Detroit, unde face poze de peste 10 ani.

The Detroit Techno Foundation, 1xRUN și Paxahau (producătorii festivalului Movement din Detroit) s-au alăturat Patriciei Lay-Dorsey, cunoscută și ca bunica techno, pentru a publica o carte comemorativă ce prezintă o serie de fotografii făcute de aceasta la Movement Detroit în perioada 2007-2018.

Seria de  fotografii prezintă viziunea ei despre festivalul anual de muzică electronică ce se desfășoară în Hart Plaza din Detroit.

Îți poți face o idee despre campania în curs de desfășurare din videoul de mai jos realizat de Emily Swank de la Fannypack Films.

Click on the button to load the content from www.kickstarter.com.

Load content

„They Call Me Grandma Techno” conține 144 de pagini și momentan este disponibilă în ediție limitată prin intermediul acestei campanii de crowdfunding desfășurată pe platforma Kickstarter.

Această carte va fi tipărită în Michigan și este 100% fabricată în SUA. Obiectivul campaniei este să adune 16.500 de $, bani necesari fabricării cărții într-un tiraj semnificativ. Până acum, campania a adunat deja peste 10.000 de $.

Pe lângă carte, donatorii se pot bucura de diferite obiecte promoționale, de la genți la șepci și stickere.
„Sunt mai mult decât bunica Techno”, spune Patricia Lay-Dorsey. „Sunt un fotograf pasionat, iubesc să fac fotografii din interiorul acțiunii. Ce veți vedea în această carte este o selecție de fotografii pe care le-am făcut în fiecare weekend de la Memorial Day din 2007 până în 2018 la festivalul nostru anual de muzică electronică Movement Detroit. Dacă iubiți deja muzica electronică, sper că veți simți energia scenei pe măsură ce răsfoiți aceste pagini.”
Loading...