Electronic Beats Romania
Music

Ascultă piesa Shadowing compusă de Paul K, exclusiv pe Telekom Electronic Beats

Ascultă piesa Shadowing compusă de Paul K, exclusiv pe Telekom Electronic Beats © Gabriel Aldea

Descoperă universul muzical al lui Paul K și fragmente din atmosfera de la #EC6 cu piesa Shadowing, exclusiv pe Telekom Electronic Beats

Încă suntem cu gândul la Electric Castle și la intensele momente petrecute la scena Telekom Electronic Beats, unde ne-am mișcat aproape non-stop în cele 5 zile de festival pe frecvențele dinamice și hipnotice mixate de Arapu, Cap, Charlie, Andrei Ciubuc, Dan Andrei, Dubtil, G76, Herodot, Gescu, KD Chriss, Kozo, LIZZ, Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Priku, Raresh, Rqz, Sepp, Suciu, Tulbure, Vincentiulian și Vlad Ivva.

Pentru că ne dorim să prelungim sentimentul de bună dispoziție din timpul festivalului, am vorbit cu Paul K, DJ și producător din Cluj, și l-am rugat să ne trimită una dintre piesele care definesc atmosfera petrecerilor locale.

Producțiile lui Paul K, “bine ascunse”, se dezvăluie în seturile lui sau ale prietenilor, însă arareori pe internet. Compozițiile sale complexe sunt caracterizate de un groove subtil și generează stări memorabile, la care vrei mereu să te întorci.

L-ai ascultat la Mioritmic, Club Midi, Gazette sau Avi-Cola, pe aceleași scene cu Nastia, Margaret Dygas, Paco Osuna, Dewalta, sau cu îndrăgiți artiști români.

Piesa “Shadowing”, produsă în laboratoarele secrete în care Paul K își găsește inspirația și asociază armonios sunete, ne transpune automat într-o după amiază însorită de la Electric Castle, unde am ascultat pentru prima dată piesa în mixul lui Suciu.

“Reflecția stării sufletești din acel moment” – Paul K

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Acum ai ocazia să te bucuri de piesă în întregime, exclusiv pe Telekom Electronic Beats, de fiecare dată când vrei să retrăiești atmosfera intensă de la Electric Castle.

Imagine © Gabriel Aldea

 

Citește mai mult: Retrăiește experiența Telekom Electronic Beats de la Electric Castle 2018

Loading...